Täytekakkuja on kiva värkkäillä. Kokeilen mielellään uusia täytteitä ja ideoita. Ainut huonopuoli kokeiluissani on, että kaikki pitää tapahtua suht nopeaan. En ole kovin pitkä jänteinen tekijä. Mutta muutamien tekeleiden kuvia laittelen tänne. En muista enää mitä täytteitä kakut sisältää.

 

Tämän kinuskikakun tein entiselle työporukalle läksijäispäiväksi, kun olin vaihtamassa työpaikkaa. Muistelen tehneeni vadelmamousse täytteen. Tämä oli ensimmäinen kinuskikakku minkä olen koskaan tehnyt.

 

 

 

Duudsonit on ollut ja on edelleen aika kova sana meidän poikien keskuudessa. Ja kyllä meillä nyt koko perhe seuraa uutta Duudsoni sarjaa . Tässä on vanhimman pojan synttärikakku ja pikku veljelle piti myös tehdä Duudson kakku synttäreilleen.

 

 

 

 

 

Tämä kakku tuli omille pyöreiden vuosien synttäreille. Harrastan myös moottoripyöräilyä, joten siitä se idea sitten lähti. Moottoripyörää en osannut taitella, joten taiteilu jäi kypärä asteelle.

 

 

Lakkakakku, perinteikkäästi.

 

 

J

 

älleen eräs synttärikakuista vanhimmalle pojalle.

 

 

 

Ja aiheena Spider-Man! Valmis kakkukuvasta.

 

 

 

Rallikilpailu kakku.

 

 

Vanhimmalle pojalle piti eräille synttäreille tehdä suklaakakku. Ei halunnut täytekakkua. Eli tässä semmoinen kokeilu. Batman koriste löytyi Stockmannin Herkusta.

 

 

 

Puuha-Pete kakku valmis kakkukuvasta.

 

 

Mansikka mollukka kakku.

 

Tässä ensimmäinen muotokakku. Toiveena oli 5 vee synttäreille Make Rekka. Ja senhän mamma koitti tehä. Mies kommentoi jälkeenpäin kuvaa, että minulla on jäänyt etuvalot laittamatta. Ei sitä kaikkea aina hoksaa, pikku juttu. Kyllä aluksi tuntu, että kaikkeen sitä on ryhtynyt, mutta loppu peleissä oli ihan kivaa hommaa. Taiteellisia lahjoja voisi kyllä olla itsellä enemmän.